29.03.2024 працюємо з усіх сил заради перемоги. Обробляємо та відправляємо замовлення щодня. Магазини працюють за графіком. Все буде Україна.
Доступні рішення для Вашої безпеки
Міський телефон (044) 390-43-07
Мобільний номер (098) 54-38-444
Месенджери
рус укр

Комплект відеоспостереження для квартири з видом на двір 2/4 MP Wi-Fi + SD

немає в наявності
Фото 1 Комплект відеоспостереження для квартири з видом на двір 2/4 MP Wi-Fi + SD
Код товару: 26858
41 091.33 грн
Безготівкова ціна
Ціна при безготівковій оплаті з ПДВ
42 005.81 грн
    Бренд: "Hikvision", Китай

    Готовий комплект відеоспостереження для квартири з видом на двір IP Wi-Fi 2/4 Mp із записом на SD-карти камер

    Комплектація: 2 камери (DS-2CD2420F-IW) + 1 камера (DS-2CD2442FWD-IW) для внутрішньої установки і 1 камера DS-2CD2T25FHWD-I8 і 1 камера DS-2DE4A425IW-DE   для назовні установки , маршрутизатор ( TP-Link TL-WR840N ) + SD-карт и MicroSDHC 64Gb

    монтажний комплект, джерело живлення.

Гарантія
1 рік офіційної від виробника
14 днів на повернення або обмін без зайвих питань
Опис
4" face="Calibri Light" color="# 2e74b5"> Комплект відеоспостереження для квартири з видом на двір 2/4 MP Wi-Fi + SD

Часто буває, що, залишаючи свою квартиру, ми не можемо зосередитися, оскільки всі наші думки зайняті переживаннями, чи все там добре. Чи закрили щільно кран? Чи зняли з плити чайник? Всі ці питання можуть здатися дріб'язковими порівняно з ситуацією, коли вдома без нагляду лишився хтось чужий. Залишаючи сторонніх людей без нагляду, ми не маємо права звинувачувати їх безпідставно у зникненні якогось майна. Але якщо підозри все ж закрадаються, краще перестрахуватися. А чого варті хвилювання за збереження автомобіля, залишеного біля будинку, не кажучи вже про турботу за дітей, що гуляють у дворі. Та й ніхто не застрахований від раптового відвідування домушників, і іншого незаконного вторгнення.

Звичайно, залишити свої очі в затишному місці квартири було неможливо до недавнього часу, однак тепер очима можуть виступати сучасні електронні гаджети, такі як система відеоспостереження. Онлайн перегляд та тривожні сигнали з камер спостереження дадуть можливість своєчасно відреагувати на стан дитини і автомобіля. Запис з камер, які в реальному часі зафіксують порушників, в подальшому істотно допоможе у пошуці зловмисників працівниками поліції.

З встановленої відеосистемою ви спокійно можете залишати своє житло, залишати гостей в іншому приміщенні, відправляти дітей на прогулянку і ставити машину у дворі без почуття страху. З огляду на відносну дешевизну відеосистеми, дозволити такі «очі» може практично кожен.

При установці професійного відеоспостереження, основне завдання якого — забезпечення безпеки, встає вибір кількості камер і якості їх запису, а не аналог, HD-TV або IP.

Раніше був стереотип: IP камери дають кращу картинку, але коштують набагато (в два-три рази) дорожче. Зараз ця грань стирається. Звичайно, аналог вже не такий актуальний. Але з'явилися HD-TV відеокамери високої чіткості, що практично не поступаються цифровим IP-камерам в якості картинки. З іншого боку, ціни на IP-камери неухильно падають, що дає можливість більше дивитися на характеристики цих пристроїв, ніж на ціну.

Цифрова IP-камера — це, по суті, комп'ютер. Вона вже самостійно кодує сигнал в цифровий вигляд і може, якщо така можливість є в конкретній моделі, відразу зберігати записане на карту пам'яті. Її можна використовувати і без реєстратора. Причому, кілька камер відразу. Але, щоб подивитися картинку з такої камери, вже потрібен комп'ютер. Просто підключивши монітор до IP-камері, ми нічого не побачимо.

Комплект системи IP відеоспостереження для квартири з видом на двір 2/4 Mp Wi-Fi із записом на CD-карти — комплект підібраного обладнання, що дозволяє самостійно встановити систему відеоспостереження навіть недосвідченому в технічних питаннях користувачу. В ідеалі для встановлення і налаштування комплекту знадобляться базові знання мережевого адміністрування і початкові навички монтажу СКС. Зв'язок по Wi-Fi дозволяє не прокладати мережевий кабель, оскільки пристрій легко і самостійно підключається до Wi-Fi-роутера. Він містить всі необхідні елементи для самостійної установки відеоспостереження в квартирі.

Дві кубічні Wi-Fi кольорові IP-камери високої роздільної здатності 1920*1080, одна внутрішня кубічна Wi-Fi кольорова IP-камера з високою роздільною здатністю 2688*1520. У всіх камерах вбудований мікрофон, PIR-датчик і ІЧ-підсвічування до 10 м (камера бачить в темряві). Моделі мають слот для карт розширення пам'яті Micro SD до 128 Гб і підтримують smart-функції — виявлення руху, вторгнення і перетину лінії. При спрацьовуванні датчика функції, камера може відсилати тривожне повідомлення на мобільний телефон власника з фотографією моменту виявлення. Крім того, циліндрична IP-камера Hikvision DS-2CD2T25FHWD-I8 високої роздільної здатності 1920*1080  відрізняється надвисокою чутливістю в умовах слабкого освітлення без включення підсвічування, а в повній темряві дальність ІЧ досягає 80 метрів. Камера також має систему розпізнавання облич, фіксації об'єктів, залишених в зоні перегляду, і визначати наявність небезпечних або підозрілих предметів для спостереження за дворовою стоянкою автомобілів. Купольна PTZ IP-камера DS-2DE4A220IW-DE з високою роздільною здатністю 1920*1080 і 20х zoom має 8 налаштовуємих зон патрулювання, що дозволить охопити всю прибудинкову територію двору, спостерігаючи за грою дітей. Моделі мають слот для карт розширення пам'яті Micro SD до 128 Гб, а при спрацьовуванні датчика можуть надсилати тривожне повідомлення на мобільний телефон з фотографією моменту виявлення.

Доступ до системи відеоспостереження через Інтернет можливий з будь-якої точки земної кулі через сайт хмарного сервісу. Для роботи з реєстратором не потрібна установка спеціального програмного забезпечення, для підключення використовується web-браузер.

Робота з "хмарою" через ПЗ Hik-Connect або Ezviz з мобільного пристрою під Android або iOS дає можливість управляти камерою і переглядати архів з будь-якої точки світу, де є Інтернет. Зображення адаптовано для перегляду на мобільних пристроях.

IP-камера передає вже оцифрований сигнал в мережу Wi-Fi, звідки може транслюватися на сервер, ПК, мобільний пристрій, реєстратор. При обробці процесором зображення, як правило, стискається.

Кількість камер залежить від розмірів квартири і може бути змінено покупцем. Відповідно може знадобитися змінити довжину кабелю живлення і кількість конекторів, а також додатково включити реєстратор або джерело живлення.

Комплектація набору відеоспостереження

  • Внутрішні камери DS-2CD2420F-IW — 2 шт, DS-2CD2442FWD-IW — 1 шт.
  • Зовнішні камери DS-2DE4A425IW-DE — 1 шт і DS-2CD2T25FHWD-I8 — 1 шт.
  • Wi-Fi маршрутизатор TP-Link TL-WR840N — 1 шт.
  • SD-карти пам'яті MicroSDHC 64Gb — 5 шт.
  • Монтажний комплект камери відеоспостереження.
  • Джерело живлення.
  • Монтажний комплект.

Застосування комплекту відеоспостереження для квартири з видом на двір 2/4 MP Wi-Fi + SD

Даний комплект відеоспостереження з 5 IP камерами, Wi-Fi маршрутизатором і SD-картами підійде для використання всередині приміщень приміщень і на вулиці.

  • Гостинки, приватні та заміські будинки з видом на двір.
  • Офіси, магазини, складські приміщення зі стоянкою і зоною розвантаження.
  • Навчальні, дошкільні заклади з ігровими та спортивними майданчиками.
  • Комерційні організації тощо.

Комплект ідеально підходить для самостійної установки та включає все необхідне для побудови невеликої системи відеоспостереження: пристрої та витратні матеріали. Вам необхідно всього лише закрутити кілька шурупів, розвісити камери і система відеоспостереження готова. Для установки і налаштування Вам не потрібно мати особливі знання. Вага камери дозволяє кріпити її до монтажної поверхні рідкими цвяхами.

Комплект відеоспостереження для квартири з видом на двір 2/4 MP Wi-Fi + SD дозволяє записувати безперервний відеоархів протягом 1 дня з комплектними картами: MicroSDHC 64Gb, однак при використанні запису по руху цього об'єму вистачить більш ніж на 2 дня.

Відеоархів можна зберігати на комп'ютері в ручному режимі або за допомогою безкоштовної програми від Hikvision Remote Backup з пакета Hikvision Tools.

Переглядати та управляти камерами можна віддалено завдяки підтримці мережевих протоколів. Моніторинг та налаштування камер можуть виконуватися з використанням Web-інтерфейсу камер, за допомогою безкоштовного програмного забезпечення iVMS-4200 на ПК і Mac, а також з мобільного смартфона або планшета на iOS і Android за допомогою додатків Hik-Connect, Ezviz або iVMS-4500.

З камерами вам не доведеться нервувати і переживати за життя і здоров'я своїх близьких і збереження майна. Ви будете мати цілодобовий доступ до інформаційної бази відеосистеми. У разі небезпеки, ви зможете оперативно відреагувати на сигнал і повідомити про інцидент. А якщо злочинцям вдалося вас пограбувати, то записи з камери допоможуть правоохоронним органам затримати грабіжників по гарячих слідах. За допомогою системи ви швидко повернете вкрадені цінності і покарайте негідників.

Щоб купити комплект IP-відеоспостереження для будь-якого Вашого об'єкта, оформите замовлення на сайті або зв'яжіться з нашими менеджерами по телефону.

Комплектацiя (10 шт)
Фото Блок безперебійного живлення ББЖ-1260 A
Блок безперебійного живлення ББЖ-1260 A

    Одноканальний імпульсний блок безперебійного живлення.
    Вхід: AC 155-265 В.
    Вихід: DC 10,5-13,65 В, 5 А .
    Металевий бокс з місцем для АКБ 7Ахч (200х160х85 мм)

    Топ продажів для систем сигналізації та СКУД.
    Світлова індикація. Захист від КЗ. Захист від перегріву.
    Захист від глибокого розряду АКБ. Захист від перевантаження.

Код товару: 26050
х 1 1 813.00 грн
Фото Роз'єм Power (Male) колодка
Роз'єм Power (Male) колодка

    Роз'єм для підключення живлення DC-M (D 5,5x2,1мм) з клемами під кабель (Yellow Plug)
    Тип роз'єму: power (male) DC-M
    Матеріал: сталь/нейлон 66/скловолокно UL 94V-O
    Максимальна напруга: 250 В/2 А
    Тип з'єднання: сухий контакт
    Застосування: відеоспостереження, підключення пристроїв, що мають відповідний роз'єм для живлення їх від зовнішніх блоків живлення


    Аналоги:

    Штекер живлення (power) DC-M з клемної колодкою

Код товару: 24532
х 3 7.11 грн
Фото Силовий кабель ШВВП 2х0.75 Cu багатожильний білий
Силовий кабель ШВВП 2х0.75 Cu багатожильний білий

    Тип: силовий
    Кількість жил: 2
    Матеріал жили: Cu
    Поперечний переріз: 0.75 мм
    Тип жили: багатожильна
    Наявність троса: немає
    Матеріал оболонки: PVC
    Вогнестійкість: немає
    Порізка кабелю: кратно 5 м

Код товару: 24697
х 100 10.27 грн
Фото Маршрутизатор TP-Link TL-WR840N
Маршрутизатор TP-Link TL-WR840N

    Швидкість Wi-Fi 300 Мбіт/с
    Частота роботи Wi-Fi: 2.4ГГц
    WAN-порт: Ethernet
    інтерфейси: 1 x 10/100 Мбіт/с WAN (RJ45)
    4 x 10/100 Мбіт/с LAN (RJ45 )
    Підтримує: PPPoE, IPsec, L2TP, PPTP, IPTV, VPN, батьківський контроль

Код товару: 25993
х 1 819.00 грн
Фото Карта пам'яті Kingston MicroSDHC 64Gb
Карта пам'яті Kingston MicroSDHC 64Gb

    Карта пам'яті MicroSDHC
    64Gb 10 клас.

Код товару: 24702
х 5 266.00 грн
Фото IP Wi-Fi камера DS-2CD2442FWD-IW 4 Мп (2.8 мм)
IP Wi-Fi камера DS-2CD2442FWD-IW 4 Мп (2.8 мм)

    -Дозвіл: 4 MP , 2688x1520, 20 к/с. 2MP 1920x1080, 25 к/с
    -ИктПідсвічування: до 10 м .
    -Вбудований датчик руху, мікрофон, динамік
    -Об'єктив: 2 , 8 мм , кут огляду 105 град або 4 мм, кут огляду 83 град
    -живлення: DC 12В/PoE (802.3af)/5Вт ( БП в комплекті немає )

Код товару: 26873
х 1 0.00 грн
Фото IP камера Hikvision DS-2CD2T25FHWD-I8 2 Мп (2.8мм)
IP камера Hikvision DS-2CD2T25FHWD-I8 2 Мп (2.8мм)

    Роздільна здатність і формат: 2 Мп, 1920 x 1080
    ІЧ-підсвічування: до 80 м
    Ступінь захисту: IP67, вулична
    Живлення: DC 12 В ±10%; PoE (802.3af)
    Слот для карти пам'яті: до 128 Гб
    Об'єктив: фокусна відстань 2.8 мм (кут огляду 108°)

Код товару: 26891
х 1 4 680.00 грн
Фото IP Wi-Fi камера Hikvision DS-2CD2420F-IW 2 Мп (2.8 мм)
IP Wi-Fi камера Hikvision DS-2CD2420F-IW 2 Мп (2.8 мм)

    IP-відеокамера з Wi-Fi
    Дозвіл: 2 Mp.
    ІЧ підсвічування: до 10 м.
    Вбудований датчик руху, мікрофон, динамік. 
    Об'єктив: 2, 8 мм, кут огляду: 92°.  

    Підтримка microSD до 128 Гб. 
    Живлення: DC 12В/PoE (802.3af)/5Вт (БЖ в комплекті немає). 
    Ступінь захисту: внутрішнє застосування. 
    Робота з мобільним додатком Android iVMS-4500 HD, IOS  iVMS-4500 HD

Код товару: 25998
х 2 3 159.00 грн
Фото IP PTZ камера Hikvision DS-2DE4A425IW-DE 4 Мп (4.8-120 мм)
IP PTZ камера Hikvision DS-2DE4A425IW-DE 4 Мп (4.8-120 мм)

    Роздільна здатність і формат: 4 Мп, 2048 х 1536
    ІЧ-підсвічування: до 50 м
    Ступінь захисту: IP66, вулична
    Живлення: DC 12 В; PoE+ (802.3at, class 4)
    Слот для карти пам'яті: до 256 Гб
    Об'єктив: фокусна відстань 4.8-120 мм (кут огляду 57.6°-2.5°)

    Снят с производства. Аналог: IP PTZ камера Hikvision DS-2DE4A425IW-DE(S6) 4 Мп (4.8-120 мм)

Код товару: 27974
х 1 24 668.00 грн
Фото Акумулятор свинцево-кислотний Mustang Energy 12 В, 7 A·ч
Акумулятор свинцево-кислотний Mustang Energy 12 В, 7 A·ч

    Тип: свинцево-кислотний
    Ємність: 7 А·год
    Напруга на виході: 12 В
    Розміри: 151 x 65 x 101 мм
    Вага: 1.9 кг

Код товару: 24795
х 1 415.00 грн
Доставка
Доставка у вiддiлення Нової пошти
  • Відправлення на відділення - 70 грн (лише за передоплатою)
  • Відправлення з понеділка по п‘ятницю о 15:00
Наші магазини
Київ

пр-т В. Лобановського, 196

(пн - пт 10:00-18:00)

Залиште свій відгук

У цього товару ще немає відгуків.