03.05.2024 працюємо з усіх сил заради перемоги. Обробляємо та відправляємо замовлення щодня. Магазини працюють за графіком. Все буде Україна.

Інструмент обжимний Cor-X UA-3088

Код товару: 47900
599.00 грн
Безготівкова ціна
Ціна при безготівковій оплаті з ПДВ
599.22 грн
    Бренд: "Cor-X", Украина

    Для обрізки-зачистки-обтиску роз'ємів 8P8C/RJ-45, 6P6C/RJ-12, 6P4C/RJ-11, 4P4C&4P2C plug&DEC/off set plug-6P6C
    Ніж для зачистки кабелю діаметром 12 мм

Гарантія
14 днів на повернення або обмін без зайвих питань
Опис

Інструмент обжимний Cor-X UA-3088 – багатофункціональний мультитул для сучасного монтажника та майстра з обслуговування телекомунікаційних мереж. Він призначений для обрізання, зачистки та обжиму роз'ємів на різних типах кабелів. Цей інструмент знаходить широке застосування у сферах мережевого обладнання, телефонії, комп'ютерних мереж та електроніки. Крім професійного використання, ця модель також підходить для домашньої експлуатації.

Cor-X UA-3088 спростить процес встановлення та налаштування мережевого обладнання, що допоможе користувачеві заощадити час та сили під час проведення монтажних робіт. Крім того, він забезпечує надійне з'єднання, що сприяє більш стабільній та ефективній роботі магістралі.

Характеристики

  • Призначення: обрізка/зачищення/обжим роз'ємів.
  • Максимальний діаметр кабелю: 12 мм.
  • Тріскачка: так.
  • Вага: 607 г.

Переваги та особливості

Багатофункціональність. Велика кількість монтажних роз'ємів дозволяє впоратися з різними типами конекторів та кабелів, що робить модель універсальною для різних видів робіт.

Зручність експлуатації. Тріскачка забезпечує зручність і точність у роботі, а також зменшує навантаження на руки при обжиму роз'ємів. Для максимального комфорту ручки конструкції прогумовані.

Повний цикл обробки. Це дозволяє створити якісне та надійне з'єднання без необхідності використання додаткових інструментів. Компактні розміри та невелика вага роблять його зручним у зберіганні та транспортуванні.

Продаж та доставка

У нас в каталозі вказуються доступні ціни на інструмент обжимний Cor-X UA-3088. Пропонуємо його купити в інтернет магазині з будь-якої локації України, де є вихід в інтернет. Ми доставляємо придбаний товар за допомогою Нової Пошти. Також можна забрати куплене обладнання у наземному магазині, що знаходиться у Києві.

Характеристики
Для обрезки-зачистки-обжима разъемов 8P8C/RJ-45, 6P6C/RJ-12, 6P4C/RJ-11, 4P4C&4P2C plug&DEC/off set plug-6P6C
Для зачистки кабеля диаметром 12 мм
Трещотка есть
Особенности полный цикл заделки
Габаритные размеры 142×48×24 мм
Масса  0.607 кг
Доставка
Доставка у вiддiлення Нової пошти
  • Відправлення на відділення - 70 грн (лише за передоплатою)
  • Відправлення з понеділка по п‘ятницю о 15:00
Наші магазини
Київ

пр-т В. Лобановського, 196

(пн - пт 10:00-18:00)

Залиште свій відгук

У цього товару ще немає відгуків.