06.05.2024 працюємо з усіх сил заради перемоги. Обробляємо та відправляємо замовлення щодня. Магазини працюють за графіком. Все буде Україна.

Комплект відеоспостереження для квартири 4/3 MP PTZ Wi-Fi NVR

більше не продається
Фото 1 Комплект відеоспостереження для квартири 4/3 MP PTZ Wi-Fi NVR
Фото 2 Комплект відеоспостереження для квартири 4/3 MP PTZ Wi-Fi NVR
Код товару: 26866
3 350.56 грн
Безготівкова ціна
Ціна при безготівковій оплаті з ПДВ
3 798.52 грн
!
Товар більше не продається
    Бренд: "Hikvision", Китай

    Готовий комплект відеоспостереження для квартири IP Wi-Fi 4 Mp і 3 Mp PTZ із записом на NVR- Wi-Fi

    Комплектація: 2 камери ( DS-2CD2542FWD-IW ) + 1 камера ( D S-2DE3304W-DE ) для внутрішньої установки , відеореєстратор- Wi-Fi маршрутизатор ( DS-7108NI-E1/V/W ) + 2Тб HDD
    монтажний комплект, джерело живлення.

Гарантія
1 рік офіційної від виробника
14 днів на повернення або обмін без зайвих питань
Опис

Комплект відеоспостереження для квартири 4/3 MP PTZ Wi-Fi NVR

Часто буває, що, залишаючи свою квартиру, ми не можемо зосередитися, оскільки всі наші думки зайняті переживаннями, чи все там добре. Чи закрили щільно кран? Чи зняли з плити чайник? Всі ці питання можуть здатися дріб'язковими порівняно з ситуацією, коли вдома без нагляду лишився хтось чужий. Залишаючи сторонніх людей без нагляду, ми не маємо права звинувачувати їх безпідставно у зникненні якогось майна. Але якщо підозри все ж закрадаються, краще перестрахуватися. Та й ніхто не застрахований від раптового відвідування домушників, чи іншого незаконного вторгнення.

Звичайно, залишити свої очі в затишному місці квартири було неможливо до недавніх часів, однак тепер очима можуть виступати сучасні електронні гаджети, такі як система відеоспостереження. Онлайн перегляд та тривожні сигнали з камер спостереження дадуть можливість своєчасно відреагувати на ситуацію. Запис з камер, які в реальному часі зафіксують порушників, в подальшому істотно допоможе у пошуці зловмисників працівниками поліції.

Зі встановленою відеосистемою ви спокійно можете залишати своє житло або залишати гостей в іншому приміщенн. З огляду на відносну дешевизну відеосистеми, дозволити такі «очі» може практично кожен.

При установці професійного відеоспостереження, основне завдання якого — забезпечення безпеки, встає вибір кількості камер і якості їх запису, а не аналог, HD-TV або IP.

Раніше був стереотип: IP-камери дають кращу картинку, але коштують набагато (в два-три рази) дорожче. Зараз ця грань стирається. Звичайно, аналог вже не такий актуальний. Але з'явилися HD-TV відеокамери високої чіткості, що практично не поступаються цифровим IP-камерам в якості картинки. З іншого боку, ціни на IP-камери неухильно падають, що дає можливість більше дивитися на характеристики цих пристроїв, ніж на ціну.

Цифрова IP-камера — це, по суті, комп'ютер. Вона вже самостійно кодує сигнал в цифровий вигляд і може, якщо така можливість є в конкретній моделі, відразу зберігати записане на карту пам'яті. Її можна використовувати і без реєстратора. Причому, кілька камер відразу. Але, щоб подивитися картинку з такої камери, вже потрібен комп'ютер. Просто підключивши монітор до IP-камері, ми нічого не побачимо.

Комплект системи IP відеоспостереження для квартири IP Wi-Fi 4 Mp і 3Mp PTZ із записом на NVR-Wi-Fi —  комплект підібраного обладнання, що дозволяє самостійно встановити систему відеоспостереження навіть недосвідченому в технічних питаннях користувачу. В ідеалі для встановлення і налаштування комплекту знадобляться базові знання мережевого адміністрування і початкові навички монтажу СКС. Комплект містить всі необхідні елементи (включаючи жорсткий диск) для самостійної установки відеоспостереження в квартирі.

Унікальний 8-канальний 6 Мп мережевий відеореєстратор Hikvision DS-7108NI-E1/V/W, що входить в цей комплект, одночасно є і Wi-Fi маршрутизатором.

Комплект складає дві купольні Wi-Fi кольорові IP-камери високої роздільної здатності 2688*1520, одна поворотна роботизована купольна IP-відеокамера з високою роздільною здатністю 2048*1536 . У перших двох камерах вбудований мікрофон, PIR-датчик і ІЧ-підсвічування до 10 м (камера бачить в темряві), є можливість підключити зовнішній активний динамік. Третя — є можливість підключення зовнішніх активних мікрофона і динаміка. Моделі мають слот для карт розширення пам'яті Micro SD до 128 Гб і підтримують smart-функції — виявлення руху, вторгнення і перетину лінії. А поворотна камера на додаток до підключеного мікрофону може визначати зникнення або виникнення звуку. При спрацьовуванні датчика, камера може відсилати тривожне повідомлення на мобільний телефон власника з фотографією моменту виявлення.

Доступ до системи відеоспостереження через Інтернет з будь-якої точки земної кулі, використовуючи сайт хмарного сервісу. Для роботи з реєстратором не потрібна установка спеціального програмного забезпечення, для підключення використовується web-браузер.

Робота з "хмарою" через ПЗ Hik-Connect або Ezviz з мобільного пристрою під Android або iOS дає можливість управляти камерою і переглядати архів з будь-якої точки світу, де є Інтернет. Зображення адаптовано для перегляду на мобільних пристроях.

IP-відеокамери підключаються за допомогою кабелю типу «вита пара» (патч-корд) безпосередньо до мережевого відеореєстратора. IP-камера передає вже оцифрований сигнал в мережу, звідки може транслюватися на сервер, ПК, мобільний пристрій, реєстратор. Але за бажанням зв'язок з першими двома камерами можна організувати по Wi-Fi, що дозволяє не прокладати мережевий кабель, оскільки пристрій легко і самостійно підключається до Wi-Fi-роутера (в нашому випадку реєстратора). При обробці процесором зображення, як правило, стискається.

Кількість камер залежить від розмірів квартири і може бути змінено покупцем. Відповідно може знадобитися змінити довжину кабелю і кількість конекторів, а може також і замінити або додатково включити карту пам'яті, реєстратор або джерело живлення.

Комплектація набору відеоспостереження

  • Внутрішні камери DS-2CD2542FWD-IW — 2 шт, DS-2DE3304W-DE — 1 шт.
  • Мережевий відеореєстратор з функцією Wi-Fi маршрутизатора (NVR) DS-7108NI-E1/V/W — 1 шт.
  • Монтажний комплект камери відеоспостереження.
  • Жорсткий диск Seagate 2,5 "2Tb .
  • Джерело живлення.
  • Монтажний комплект.

Застосування комплекту відеоспостереження для квартири 4/3 MP PTZ Wi-Fi NVR

Даний комплект відеоспостереження з 3 IP камерами і мережевим реєстратором — Wi-Fi маршрутизатором підійде для використання всередині приміщень:

  • Гостинки, приватні і заміські будинки.
  • Офіси, магазини, складські приміщення.
  • Навчальні, дошкільні заклади.
  • Комерційні організації тощо.

Комплект ідеально підходить для самостійного встановлення та включає в себе всі необхідні пристрої та витратні матеріали для побудови невеликої системи відеоспостереження. Вам необхідно всього лише закрутити кілька шурупів, розвісити камери і система відеоспостереження готова. Для установки і налаштування Вам не потрібно мати особливі знання. Вага камери дозволяє кріпити її до монтажної поверхні рідкими цвяхами.

Комплект відеоспостереження для квартири 4/3 MP PTZ Wi-Fi NVR дозволяє записувати безперервний відеоархів протягом 14 днів з комплектним диском: Seagate 2, 5" 2Tb, однак при використанні запису по руху цього диска вистачить більш ніж на 1,5 місяці.

Переглядати та управляти відеореєстратором або камерами можна віддалено, завдяки підтримці мережевих протоколів. Моніторинг та налаштування камер можуть виконуватися безпосередньо з реєстратора, з використанням Web-інтерфейсу реєстратора або камер, за допомогою безкоштовного програмного забезпечення iVMS-4200 на ПК і Mac, а також з мобільного смартфона або планшета на iOS і Android за допомогою додатків Hik-Connect, Ezviz або iVMS-4500.

З камерами вам не доведеться нервувати і переживати за життя і здоров'я своїх близьких і збереження майна. Ви будете мати цілодобовий доступ до інформаційної бази відеосистеми. У разі небезпеки, ви зможете оперативно відреагувати на сигнал і повідомити про інцидент. А якщо злочинцям вдалося вас пограбувати, то записи з камери допоможуть правоохоронним органам затримати грабіжників по гарячих слідах. За допомогою системи ви швидко повернете вкрадені цінності і покарайте негідників.

Щоб купити комплект IP-відеоспостереження для будь-якого Вашого об'єкта, оформите замовлення на сайті або зв'яжіться з нашими менеджерами по телефону.

Комплектацiя (4 шт)
Фото Блок безперебійного живлення ББЖ-1260 A
Блок безперебійного живлення ББЖ-1260 A

    Одноканальний імпульсний блок безперебійного живлення
    Вхід: AC 155-265 В
    Вихід: DC 10.5-13.65 В, 5 А 
    Металевий бокс з місцем для АКБ 7Ач (200 х 160 х 85 мм)

    Топ продажів для систем сигналізації та СКУД
    Світлова індикація. Захист від КЗ. Захист від перегріву
    Захист від глибокого розряду АКБ. Захист від перевантаження

Код товару: 26050
х 1 1 836.00 грн
Фото Силовий кабель ШВВП 2х0.75 Cu багатожильний білий
Силовий кабель ШВВП 2х0.75 Cu багатожильний білий

    Тип: силовий
    Кількість жил: 2
    Матеріал жили: Cu
    Поперечний переріз: 0.75 мм
    Тип жили: багатожильна
    Наявність троса: немає
    Матеріал оболонки: PVC
    Вогнестійкість: немає
    Порізка кабелю: кратно 5 м

Код товару: 24697
х 60 10.40 грн
Фото Вита пара Одескабель КПВ-ВП (350) UTP Cat.5E 4х2х0.51 Cu неекранована внутрішня
Вита пара Одескабель КПВ-ВП (350) UTP Cat.5E 4х2х0.51 Cu неекранована внутрішня

    Тип: вита пара
    Монтаж: внутрішній
    Кількість жил: 4x2
    Матеріал жили: Cu
    Поперечний переріз: 0.51 мм
    Тип жили: багатожильна
    Наявність троса: немає
    Матеріал оболонки: PE
    Вогнестійкість: немає
    Довжина: бухта 305 м, знижка 5% від 1 км
    Порізка кабелю: кратно 10 м — комісія 20%

Код товару: 25797
х 60 14.67 грн
Фото Конектор RJ45 Cat 5, 5e
Конектор RJ45 Cat 5, 5e
Код товару: 25074
х 4 2.59 грн
Доставка
Доставка у вiддiлення Нової пошти
  • Відправлення на відділення - 70 грн (лише за передоплатою)
  • Відправлення з понеділка по п‘ятницю о 15:00
Наші магазини
Київ

пр-т В. Лобановського, 196

(пн - пт 10:00-18:00)

Залиште свій відгук

У цього товару ще немає відгуків.